construction-646914_1920

Om oss

Vi på Ava Gården är ett väletablerat byggföretag som funnits i branschen över 20 år. Vi är totalt åtta anställda på Ava Gården och alla i företaget har minst tio års erfarenheter inom branschen. Några av våra anställda har varit med sedan starten 1996 medan andra har tillkommit under årens gång efter att ha jobbat på andra firmor men valt att gå vidare.

Vi tar oss an alla typer av uppdrag och projekt. Vi har mångårig erfarenhet inom byggnadsbranschen och kan hjälpa till med allt från tillbyggnader och större renoveringar till mindre projekt som målning eller att lägga ett nytt golv. Vi jobbar alltid för bästa möjliga resultat och ser till att allt blir perfekt utfört. Vi ser hellre att något tar lite längre tid men ger ett perfekt resultat, än att det blir halvdant gjort så snabbt som möjligt. Vi vill kunna vara stolta över våra projekt och känna att du som kund blir 100% nöjd. Ditt omdöme är det viktigaste för oss.

Vi samarbetar med kompetenta elektriker, målare och rörmokare etc för att kunna hjälpa dig oavsett vilken tjänst det handlar om. Vid större renoveringar krävs det oftast att man tar hjälp av exempelvis en elektriker, då har vi våra samarbetspartners som även dem har mångårig erfarenhet.

Eftersom att vi vill kunna tillmötesgå dig på på bästa sätt kommer vi gärna ut kostnadsfritt och tittar på det projekt du behöver hjälp med och kan även skicka ut offert med kostnadsförslag. Om du behöver hjälp med ett projekt du har på gång är du välkommen att ringa eller maila till oss. Vi finns tillgängliga på telefon och mail varje dag mellan 07-17.